0 Kč

Airless STORCH přísluš.-Kapalina antikorozní 946ml CoroCheck (690910)

Airless STORCH přísluš.-Kapalina antikorozní 946ml CoroCheck (690910)
2 ks skladem
690910
4001941050464
STORCH
1,001 kg
Sleva 15 %
původně 524 Kč
0 Kč bez DPH
445 Kč
vč. DPH
ks
Popis Popis

Popis

Antikorozní kapalina pro stříkací zařízení Airless - zabraňuje korozi. 

Čistí: železné kovy, galvanizované povrchy, hliník.

Chrání: stříkací zařízení, čerpadla, míchače a jiné stroje.

Objem: 0,946 l (koncentrát na 121 litrů)

OCHRANA: Ochrana čerpadel a zařízení používaných s vodou ředitelnými materiály před korozí a rzí. Vhodné pro Airless zařízení, průmyslové, zemědělské a zahradní postřikovače a aplikátory, chladicí a mycí systémy, vodní věže, odpařovací chladiče atd.

SNADNÉ POUŽITÍ: Stačí přidat vodu. Použijte jednorázovou nádobu

HOSPODÁRNOST: Vysoce koncentrovaný. Již méně než 30 ml antikorozní kapaliny na 4 litry vody je účinným ochranným roztokem proti korozi.

ČIŠTĚNÍ: Bez olejů nebo hořlavých rozpouštědel. Nezakaluje barvy, neucpává filtry, nekontaminuje produkty. Bez problémů s likvidací při čištění nebo proplachování čerpadla.

POUŽITÍ: Poměr míchání a koncentrace se může mírně lišit od mírné ochrany (30 ml na jeden litr) až po plnou sílu, aby bylo dosaženo potřebných výsledků. Následující koncentrace se doporučuje na jeden litr vody. Používejte jako holdingové řešení pro Airless zařízení a čerpadla, abyste zabránili korozi a rzi, přidejte v závislosti na délce skladování stroje 50-100 ml Airless antikorozní kapaliny na jeden litr vody. Po propláchnutí směs projde čerpadlem, hadicí a pistolí. Směs nechte v uzavřeném systému (s připojenou hadicí a pistolí). Zabraňte vyschnutí. Suspenzi lze, v závislosti na čistotě a délce používání, znovu použít v průběhu času.